Tenim 47 nens inclosos al programa, 13 d’ells a escoles secundàries. Els paguem les taxes escolars, l’uniforme, les sabates i material escolar.

Volem construir un CENTRE SOCIAL per a la gent gran perquè puguin tenir un espai de trobada per a la integració social, tallers i un dispensari.

Volem ajudar l'escola Nyang'inja a contractar 4 professors més per aconseguir una educació de qualitat.

Volem ajudar l’escola a adquirir prou aules i millorar completament l’estat de les existents.  AJUDA'NS A AJUDAR-LOS

Associació Dignity.cat Sant Pere de Ribes

ASSOCIACIO DIGNITY.CAT ID: 14711017Q-1  N.I.F G66958695 C/ de Pep Ventura, 55 esc E 3 2, Sant Pere de Ribes (08810) BARCELONA Tf: 930195990 https://www.dignity.cat 

Vida digna per la Gent gran i nens a Kenya

El nostre lema

Junts per una bona causa

La nostra missió

Dignitat per a tothom.

La nostra visió

Crear una societat il·lustrada en què la gent gran se senti segura, segura i valorada i pugui viure amb dignitat, abraçant els valors socials, donant suport a l’educació per a tothom i assumint la propietat del seu sistema educatiu local.

Procurarem:

1. Ajudar a crear una societat on la gent gran hagi allunyat la síndrome del "Niu buit", vivint amb un sentiment de seguretat i dignitat en un entorn saludable amb les persones que volen i compartint els mateixos valors. Crear una societat on tots es dediquin al treball social i participin en el desenvolupament del poble i, finalment, transmetin el talent, la tradició i la cultura a la propera generació.

2. Ajudar a crear una societat on les joves generacions tinguin oportunitats i educacions adequades i independents, independentment del seu sexe, situació econòmica o origen familiar.

3. Ajudar a crear una escola on els sistemes i les instal·lacions educatives siguin moderns, suficients i siguin propietat i totalment recolzats per la comunitat local.

 

Associació DIGNITY.CAT és una ONG sense ànim de lucre (Organització No Governamental) que treballa amb persones i nens vulnerables en educació i projectes de benestar social. Està registrada a Barcelona. Treballa amb entitats socials municipals locals espanyoles, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la seva filial local, Dignity Katuk CBO als llocs del programa a Katuk, un poble rural remot de Kenya.