Tenim 40 nens inclosos al programa, 13 d’ells a escoles secundàries. Els paguem les taxes escolars, l’uniforme, les sabates i material escolar.

Volem construir un CENTRE SOCIAL per a la gent gran perquè puguin tenir un espai de trobada per a la integració social, tallers i un dispensari.

Volem ajudar l'escola Nyang'inja a contractar 4 professors més per aconseguir una educació de qualitat.

Volem ajudar l’escola a adquirir prou aules i millorar completament l’estat de les existents.  AJUDA'NS A AJUDAR-LOS

 

Katuk: Katuk és un petit i bonic poble de pescadors a la vora del llac Victòria, aquesta part de Kènia és una de les regions més pobres.

Llac Victòria: el llac que solia ser la font de vida, alimentació i benestar econòmic general s’ha quedat sense peixos a causa d’una òbvia raó de sobrepesca, l’amenaça del jacint d’aigua i la contaminació general del llac a causa de l’abocament de residus crus de les ciutats i indústries.

Fam i pobresa: aquesta regió experimenta les precipitacions més baixes, al voltant de l’any i, si es produeixen algunes pluges, solen ser curtes i irregulars, per tant, la regió presenta una condició climàtica desfavorable que no admet una collita mínima que podria garantir la seguretat alimentària.

Atur: la vellesa de Katuk mai no va tenir educació, ja que eren feliços de ser pescadors, per tant, mai no van fer cap feina amb dret a pensió.

VIH i SIDA: Amb l'arribada de l'epidèmia de VIH SIDA a l'Àfrica i Kènia a les darreres dècades, aquesta regió s'ha vist greument afectada per l'estil de vida negatiu subjacent i la dinàmica cultural i creu.

La situació ara: ara a Katuk existeix una bretxa generacional creada per l'epidèmia de VIH i SIDA en les darreres dècades. Posteriorment, la situació ha deixat enrere un gran nombre de nens vulnerables i orfes que han tornat a estar a càrrec dels seus avis. La situació ha reduït encara més la capacitat econòmica d'una comunitat que ja es veu afectada per un subministrament deficient d'aigua, malalties tropicals, inseguretat alimentària, desafiaments culturals, pobresa i impacte del canvi climàtic.