Tenim 20 NENS VULNERABLES esperant a ser inclosos en el programa. Volem pagar les despeses escolars: matricula, uniforme, sabates i altres necessitats. 

Volem construir un CENTRE SOCIAL per a la gent gran, per a que puguin tenir un espai on reunirse i per a tallers de manufactura. 

Volem ajudar a l'escola Nyang'inja a contractar més MESTRES per a una educacio de qualitat. 

Volem ajudar l'escola a tenir suficients AULES i a millorar les existents.                                         AJUDA'NS A AJUDAR-LOS

Katuk es una petita població pesquera a la costa del Llac Victòria. Aquesta part del païs està considerada com a una de les regions més pobres de Kènia.

Llac Victòria:  Aquest llac, que ha sigut el supor econòmic, font de vida y aliment del poblat, es troba actualment sense pèixos degut, entre altres, a la sobrepesca. El jacint aquàtic, a més, es troba amenaçat per la forta contaminació que produeixen les deixalles brutes vessades al llac provinents de ciutats i indústries.

Gana i pobresa: Aquesta regió té un volum mínim de plujes durant l'any, i la poca pluja que cau sol ser escassa i irregular. Així doncs, podem considerar que la regió sofreix de unes condicions climàtiques desfavorables i que no ajuden a obtebir la collita mínima necessària per a assegurar una sostenibilitat d'aliment. 

Desocupació: La població més major, ancians i adults, mai han tingut accés a l'educació. Ser pescadors els ha fet sempre feliços, i per això mai han tingut un treball que els permeti una pensió remunerada.

VIH i SIDA: L'arribada de l'epidèmia de VIH i SIDA a Àfrica i Kenya en les últimes dècades, ha fet que aquesta regió es vegi altament afectada pel subjacent estil de vida, costums culturals i les seves creences.

Situació actual: A Katuk actualment existeix un significant salt generacional creat per l'arribada d'aquesta epidèmia de VIH i SIDA. Conseqüentment, aquesta situació a deixat una gran quantitat de nens orfes que han passat als cuidats dels seus avis. Aixó, no ha fet més que promoure una reducció de la capacitat econòmica d'una comunitat que ja estava afectada per l'escàs subministrament d'aigua, malalties tropicals, inseguretat alimentària, desafiaments culturals, pobresa i l'existent impacte del canvi climàtic.